ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΙΝΔΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ   ΣΙΝΔΟΥ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΧΕΔΩΡΟΥ

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Ο δήμος Δέλτα βράβευσε την Ιωάννα Μαγοπούλου

Την Ιωάννα Μαγοπούλου  μαθήτρια της Γ' τάξης του γυμνασίου μας τίμησε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δέλτα, στην χθεσινή (27/3/18) συνεδρίασή του. Η αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, πριν από έναν μήνα πήρε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων "Buenos Aires 2018".

"Είναι μια ιδιαίτερη διάκριση για ένα παιδί της Σίνδου, που ξεκίνησε την αθλητική της ζωή από τον Α.Ο. Άτλαντα Δήμου Δέλτα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Ιωάννα. Είναι μεγάλη τιμή όχι μόνο για την οικογένειά της αλλά και για όλο το Δήμο μας. Αξίζουν συγχαρητήρια και στους γονείς της γιατί μόνο όποιος ξέρει από αθλητισμό ή είναι γονέας αθλητή μπορεί να αντιληφθεί τις δυσκολίες, τις στερήσεις, τις λύπες, τις απογοητεύσεις, τις στεναχώριες που συναντά κανείς στο δρόμο για τη διάκριση" τόνισε στην προσφώνησή του ο δήμαρχος, Ευθύμιος Φωτόπουλος, συγχαίροντας την αθλήτρια, τους γονείς και την προπονήτριά της, Έφη Μπλέκα.
Η αθλήτρια καταχειροκροτήθηκε από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου που της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη μεγάλη προσπάθεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων.magopoulou1.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου