ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΙΝΔΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ   ΣΙΝΔΟΥ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΧΕΔΩΡΟΥ

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Θεατρική παράσταση για το 1ο Γυμνάσίο Χαλάστρας



Σήμερα ήρθε το 1ο Γυμνάσιο Χαλάστρας για να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση του σχολείου μας «Ένας βλάκας και μισός».  Από τις αντιδράσεις τους κατάλαβα ότι το ευχαριστήθηκαν.  Τους ευχαριστούμε για την επίσκεψη.  Αλλά θα ήθελα να μείνω σε κάτι άλλο: Μετά από την θεατρική παράσταση ζητήσαμε να παραμείνουν στο σχολείο μας όσο μπορούσαν για να βρεθούν οι μαθητές των δύο γυμνασίων.  Το είχαμε σκεφτεί οι καθηγητές και κατόπιν μας το ζήτησαν και οι μαθητές μας.  Και αυτό έγινε και είχε επιτυχία. 
Σε άλλους, παλαιότερους καιρούς πολλές φορές οι μαθητές διαφορετικών σχολείων μάλωναν μεταξύ τους.  Άλλαξαν – και αλλάζουν οι καιροί, έστω πολύ πιο αργά από ότι επιθυμούμε.  Αλλά αλλάζουν! και η πρόταση του Διευθυντή του Γυμνασίου της Χαλάστρας: Την άνοιξη να κάνουμε έναν περίπατο τα δύο σχολεία μαζί!  ΝΑΙ! θα είναι ωραίο.  Σας ευχαριστούμε κ. Διευθυντά, συνάδελφοι και μαθητές και μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου Χαλάστρας για την επίσκεψή μας στο σχολείο μας και την άψογη συμπεριφορά σας!
Ευχαριστούμε και σένα Ξανθούλα που ήσουνα αφορμή να πραγματοποιηθεί αυτή η επίσκεψη.  Αλλά και τα παιδιά του θεατρικού καθώς και τα παιδιά (που δεν ήταν στη σκηνή) αλλά βοήθησαν ποικιλοτρόπως για να πραγματοποιηθεί η παρακολούθηση του θεατρικού από το γυμνάσιο Χαλάστρας και ταυτόχρονα να γίνουν κατά το διάστημα αυτό τα μαθήματα του σχολείου.
Και φυσικά τους μαθητές για την πολύ σωστή συμπεριφορά τους ως «οικοδεσπότες».  Μέχρι και έξω βγήκαν για να αποχαιρετήσουν τους συμμαθητές τους που έφυγαν με τα λεωφορεία!! Μπράβο σε όλους!
Ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Εχεδώρου

Χρήστος Β. Μπαμπάτσικος













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου